Terug naar overzicht

Coronamaatregelen in oktober aangescherpt

update 16 oktober 2020

Begin oktober zijn tijdens een landelijke persconferentie nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dat betekent dat ook bij Enik Recovery College de maatregelen worden aangescherpt.

Alle locaties blijven open, zowel het Sociaal Trefpunt als de zalen. Het maximum aantal bezoekers/deelnemers blijft echter beperkt en er gelden de volgende basisregels:

  • Draag een mondkapje wanneer je door het gebouw loopt.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Was regelmatig je handen en nies in je elleboog.
  • Als je corona-gerelateerde klachten zoals neusverkoudheid, hoesten en verlies van reuk en smaakvermogen hebt, blijf dan thuis.

Meld je altijd eerst bij de receptie. Daar word je gevraagd om je handen te desinfecteren en om je gegevens te noteren voor eventueel contactonderzoek (op vrijwillige basis). Ook wordt bijgehouden of het aantal aanwezige bezoekers in het Trefpunt niet te groot wordt. Als je eenmaal in een zaal of in het Trefpunt op je plek zit mag je mondkapje af.

We vragen je vriendelijk om de aanwijzingen netjes op te volgen, want alleen met een gezamenlijke inspanning komt hopelijk in de toekomst versoepeling van deze maatregelen weer in beeld.

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma