Terug naar overzicht

Extra maatregelen november (update)

update 23 november 2020

Vanaf 18 november zijn de extra maatregelen weer versoepeld.
Dat betekent dat alle Sociaal Trefpunten weer open gaan.
Trainingen en werkgroepen met fysieke beweging – zoals yoga, theater/toneel en buikdansen – worden geheel of gedeeltelijk hervat. De deelnemers krijgen persoonlijk bericht.

6 november 2020

De overheid heeft besloten om de corona-maatregelen van 4 november t/m 18 november tijdelijk te verzwaren. Omdat Enik Recovery College als een leeromgeving en ontmoetingsplaats op het terrein van zorg wordt gezien kan zij open blijven, maar gelden wel extra beperkingen.
Trainingen en werkgroepen met fysieke beweging – zoals yoga, theater/toneel en buikdansen – worden tijdelijk stopgezet. De deelnemers hebben persoonlijk bericht gehad.

Het Sociaal Trefpunt in Hoograven, Overvecht en Houten is uitsluitend open voor deelnemers aan JIJenIK bijeenkomsten, van 9.45–11.00 en van 13.45–15.00 uur.
De keukens zijn dicht, maar er wordt gratis koffie en thee geschonken.

In het Huis van Houten gaat de bibliotheek dicht, maar locatie Houten blijft open en bereikbaar via de zij-ingang. Buurtcentrum bij de Buren in Leidsche Rijn sluit, maar het programma van Enik op de maandag kan gewoon doorgang vinden.
De activiteiten in IJsselstein in wijkcentrum Xperience kunnen doorgaan.

Bezoekers en deelnemers dienen zich te houden aan de (nieuwe) aanwijzingen bij de Receptie. Voor alle ruimten geldt een maximum aantal personen – dat proberen we binnen de gegeven beperkingen zo goed en sociaal mogelijk te reguleren.

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma