Terug naar overzicht

Theatervoorstelling ‘Gewoon’ bij Podium Enik

16 februari 2023

Theatervoorstelling Gewoon is vrijdag 3 maart te zien tijdens Podium Enik bij Enik Recovery College. Deze eerlijke voorstelling is gebaseerd op ervaringen van facilitators Annemiek en Olga met (rand)psychose. In de voorstelling word je meegenomen hoe deze twee vrouwen een psychose hebben ervaren. Hoe zijn zij weer uit deze ontwrichtende gebeurtenissen gekomen? Tijdens dit inspirerende avondje uit blijken deze ervaringen niet zo gek, zelfs gewoon.

Podium Enik is eens in de vier weken. Op een vrijdagavond is er een muziek-/theatervoorstelling, een filmvertoning, een lezing of een boekbespreking. Alle vertoningen zijn gerelateerd aan herstel. Na afloop is er de mogelijkheid om contact met elkaar te zoeken onder het genot van een alcoholvrij drankje. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is in het Sociaal Trefpunt van Enik te Hoograven.

De eerste keer was bij Podium Enik op 3 februari de voorstelling Dood(s)bang van medewerkers Nicky en Daniëlle. Een indrukwekkende voorstelling waarbij humor en muziek ruimte maken voor thema’s als depressie, zelfdoding, verlies en (wan)hoop. Dit was een groot succes.

Meld je aan voor Podium Enik

(Foto: Nicky en Daniëlle in het Sociaal Trefpunt tijdens het nagesprek van de voorstelling Dood(s)bang.)

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma