Terug naar overzicht

Zomerprogramma van start

Vanaf 21 juni kun je je inschrijven voor het zomerprogramma bij Enik Recovery College, op de locaties Hoograven en Overvecht. Het programma loopt van maandag 15 juli tot en met vrijdag 23 augustus. In juli en augustus zijn er diverse workshops op het gebied van herstel, natuur, persoonlijke ontwikkeling en meer. Daarnaast zijn er introductieworkshops voor trainingen in het najaar, zoals Betere Tijden, Omgaan met autisme en WRAP (Wellness Recovery Action Plan).

Leukste tijd?

De zomer(vakantie) schijnt de leukste tijd van het jaar te zijn. Of zie je er juist tegenop? Kom erover praten tijdens (Ge)niet. Of deel je verhaal over eenzaamheid met gelijkgestemden tijdens Eenzaam, maar niet alleen. Ook kun je Speeddaten om nieuwe mensen te ontmoeten. Er zijn ook activiteiten als de filmavond: Kracht van kwetsbaarheid of Zomer BBQ. We trappen het zomerprogramma af op donderdag 11 juli met het Zomerfestival.

Bewegen en creatief

Wil je lekker bewegen? Kom dan Samen roeien, ga Buikdansend de zomer door of waag je aan Breakdancen met Bjorn. Als je liever creatief met herstel aan de slag gaat, kun je Zingend verder, Intuïtief tekenen en schilderen of een Thema-collage maken.

Overzicht

Dit is maar een kleine greep uit het gehele aanbod. Voor een compleet overzicht van alle workshops en activiteiten ligt er in Hoograven of Overvecht een Programma Zomer 2019 folder voor je klaar.

Ga naar het programma
Programma