Terug naar overzicht

Enik heeft een gloednieuwe website!

Vandaag lanceren wij onze website, zodat deelnemers en belangstellenden directer toegang hebben tot informatie, aanmeldformulieren, nieuwsberichten, ervaringsverhalen en nog veel meer.

Nog beter bereikbaar

Steeds meer mensen weten de weg naar Enik te vinden. Zo is het afgelopen jaar het aantal deelnemers aan het wekelijkse aanbod aan herstelwerkgroepen, trainingen, cursussen en workshops van 350 gestegen naar bijna 700 deelnemers. Door een eigen website zijn we online nog beter vindbaar en bereikbaar.

Enik heeft de ambitie om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden om aan hun eigen herstelproces te werken. Op hun tempo, hun manier en zonder tussenkomst van professionele ggz-hulpverleners. Enik is een plek waar je echt onder ervaringsdeskundige peers bent. Dit sluit een professionele ggz-behandeling niet uit. Dit kan goed samengaan met het deelnemen aan het aanbod van Enik.

Voordelen van de eigen site

• Enik is online vindbaar en toegankelijk
• Als bezoeker zie je direct wat Enik te bieden heeft
• Gemakkelijk navigeren tussen de verschillende onderwerpen
• Een eigen vormgeving

Nog meer nieuw!

• Het programma Najaar 2017 staat online
• Een nieuwe variant van Enik Retreat start dit najaar: Retreat ‘Meer Zin in je leven’

Jouw mening is belangrijk

Scroll door de pagina’s, klik er flink op los, zoek, lees en ontdek. Wij hopen van jou als lezer feedback te krijgen op de dingen die je mooi, handig, opvallend of juist onbegrijpelijk vindt, of nog mist. Alle feedback is welkom! Stuur jouw reactie naar: enik@lister.nl. Dank je wel!

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma