Nieuws

Corona-update: maatregelen verlengd

De lockdown is tot en met ten minste dinsdag 9 februari verlengd. De maatregelen voor Enik Recovery College blijven hetzelfde zoals in de update van 15 december vermeld: het Sociaal Trefpunt blijft open, ook voor koffie en lunch. Daarnaast blijft het programma, inclusief de Retreats, doorgang vinden.

Lees meer

Nieuwe locatie IJsselstein van start

Vanaf 4 januari opent Enik Recovery College een nieuwe locatie IJsselstein. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen en kennis te maken. Vanzelfsprekend biedt Enik ook op locatie IJsselstein gastvrijheid, peer support en een uitnodigend voorjaarsprogramma.

Lees meer

Magazine Enik! 2015-2020 is uit

Het jubileummagazine Enik! is uit in het kader van vijf jaar Enik Recovery College. Met ervaringsverhalen, achtergrond, column, kunst en meer. Je ontvangt het per post, kunt het meenemen of de pdf openen.

Lees meer

Enik Recovery College genomineerd voor Appeltje van Oranje 2021

Voor de negentiende editie van de Appeltjes van Oranje – met als thema Mentale Kracht – zijn 40 kanshebbers geselecteerd, waaronder ook Enik Recovery College! Van 11 t/m 20 januari kun je je stem uitbrengen tijdens de Stemtiendaagse. Laat je stem horen en Stem op Enik!

Lees meer

Meral Güner bij Enik voor peer support in Turkije

Meral Güner is een Turkse peer psychologe. Ze logeert bij Enik Recovery College in Hoograven om rond te kijken en kennis en ervaring op te doen voor het Turkse peer support initiatief IYI (Insanca Yaşam Için – voor een humaan leven).

Lees meer

Programma Voorjaar 2021 van start!

Komend voorjaar zijn er bij Enik Recovery College weer volop peer support werkgroepen, trainingen, workshops en Retreats, en natuurlijk ruimte voor ontmoeting & inspiratie.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief