Nieuws

Locatie Nieuwegein geopend

Met het doorknippen van een lint openden Ineke, Dunya, Ramses en Danny donderdag 1 april de nieuwe locatie van Enik Recovery College locatie in Nieuwegein – voorheen het Lister arbeidstrainingscentrum La CaZa. Het pand beschikt naast een Trefpunt met horeca-voorzieningen over meerdere ruime zalen.

Lees meer

Corona-update: maatregelen verlengd

De lockdown is tot en met ten minste dinsdag 20 april verlengd. De maatregelen voor Enik Recovery College blijven hetzelfde zoals in de update van 15 december vermeld: het Sociaal Trefpunt blijft open, ook voor koffie en lunch. Daarnaast blijft het programma, inclusief de Retreats, doorgang vinden.

Lees meer

Nieuwe locatie Nieuwegein opent in april

Vanaf 1 april start Enik Recovery College een nieuwe locatie aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein. In dit pand zat het Lister arbeidstrainingscentrum La CaZa. Locatie Nieuwegein is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Lees meer

Stemmers bedankt, door naar de finaledag!

Enik Recovery College heeft maar liefst 1170 stemmen gekregen tijdens de Appeltje van Oranje stemtiendaagse! We bedanken alle stemmers en zijn uitermate trots op het behalen van zo veel support! Enik is daarmee op de 15e plaats van de 40 kanshebbers geëindigd, maar dat zegt nog weinig over wie een Appeltje gaat winnen; alle 40 projecten maken daarop nog kans. De volgende ronde is de landelijke online finaledag op 28 januari.

Lees meer

Nieuwe locatie IJsselstein van start

Vanaf 4 januari opent Enik Recovery College een nieuwe locatie IJsselstein. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen en kennis te maken. Vanzelfsprekend biedt Enik ook op locatie IJsselstein gastvrijheid, peer support en een uitnodigend voorjaarsprogramma.

Lees meer

Magazine Enik! 2015-2020 is uit

Het jubileummagazine Enik! is uit in het kader van vijf jaar Enik Recovery College. Met ervaringsverhalen, achtergrond, column, kunst en meer. Je ontvangt het per post, kunt het meenemen of de pdf openen.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief