Nieuws

Enik Recovery College wint Douglas Bennett Award 2021

Enik heeft de Douglas Bennett Award 2021 gewonnen!
De Award bestaat uit een kunstwerk, een oorkonde en een geldbedrag en is door Kenniscentrum Phrenos toegekend.

Lees meer

Corona-update: maatregelen verder aangescherpt

De coronamaatregelen worden verder aangescherpt. Het is verplicht om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en een mondkapje te dragen bij verplaatsingen. Je wordt weer verzocht om je bij de receptie te registreren. In het Sociaal Trefpunt geldt een maximaal aantal bezoekers. Beweegactiviteiten en toneel kunnen door blijven gaan.

Lees meer

Joop Leppink overleden

Joop Leppink (65) is overleden. Jarenlang was hij de drijvende kracht achter Zinnenprikkels en andere activiteiten. Wij zijn geschokt en verdrietig over het overlijden van Joop en leven mee met zijn familie en vrienden.

Lees meer

WRAP-trainingen in Zeist en omgeving

Enik Recovery College start dit najaar ook met aanbod in Zeist en omgeving. Zo start woensdag 6 oktober een WRAP-training in Zeist en donderdag 25 november één in Driebergen-Rijsenburg.

Lees meer

Nu ook aanbod in Woerden

Enik Recovery College start per 1 oktober in Woerden aan de Meulmansweg 27. Iedere vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur zijn er diverse programma-onderdelen. Ook is er een Sociaal Trefpunt voor koffie, ontmoeting en onderlinge steun. 

Lees meer

Programma Najaar 2021 van start!

Het Najaarsprogramma gaat in september weer van start. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een inspirerende activiteit, werkgroep of training bij één van onze locaties. In verband met de nog geldende corona-maatregelen blijft het aantal beschikbare plaatsen beperkt. In het Programma (of op de folder) vind je een compleet overzicht van het actuele aanbod.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief