Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor de locaties Enik Houten en Nieuwegein

Enik Houten en Nieuwegein zijn opzoek naar vrijwilligers o.a. voor Gastpeerschap, JijenIk en co-facilitators. JijenIK: Mensen kunnen bij JIJenIK terecht voor informatie, voor een gesprek of om er gewoon te zijn. En dan in omgekeerde volgorde. Een plek om te zijn, een plek om je verhaal te doen en naar de verhalen van anderen te […]

Lees meer

Enik te Hoograven 10 en 24 januari gesloten

Dinsdag 10 en 24 januari is Enik Recovery College aan de Vaartscherijnstraat 51 gesloten. De hele dag wordt er aan de waterleiding gewerkt. We verwelkomen je graag op één van onze andere locaties.

Lees meer

De Publieke Tribune opgenomen bij Enik

Zondag 11 december ging de uitzending van De Publieke Tribune (HUMAN) over hoe de inzet van ervaringsdeskundigen de geestelijke gezondheidszorg kan ontlasten. Onder leiding van presentator Coen Verbraak ging minister Conny Helder van Langdurige Zorg en Sport in gesprek met drie ervaringsdeskundigen. Deze aflevering is opgenomen bij Enik aan de Vaartscherijnstraat 51 te Utrecht. Een […]

Lees meer

Openingstijden en programma Enik rondom feestdagen

Alle locaties van Enik Recovery College hebben van 27 december tot en met 30 december aangepaste openingstijden. Alle lopende programma-onderdelen buiten deze tijden gaan wel door. Houd onze website in de gaten voor ons actuele programma rond de feestdagen.

Lees meer

Kick Off-event van De Sleutelplaats bij Enik in Nieuwegein

Op donderdag 27 oktober was bij Enik Recovery College te Nieuwegein het sfeervolle Kick Off-event van De Sleutelplaats. Een project voor jongvolwassenen (16-27 jaar) die een succesvolle start willen maken in het proces van wonen na het ontvangen van Jeugdhulp.

Lees meer

Feestelijke opening Steunpunt Stemmen Horen

Het Steunpunt Stemmen Horen werd 14 oktober 2022 officieel geopend door professor Marius Romme bij Enik Recovery College te Hoograven. Er was een warme verbindende sfeer en er was volop ruimte voor ontmoeting.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief.