Nieuws

Nu ook aanbod in Woerden

Enik Recovery College start per 1 oktober in Woerden aan de Meulmansweg 27. Iedere vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur zijn er diverse programma-onderdelen. Ook is er een Sociaal Trefpunt voor koffie, ontmoeting en onderlinge steun. 

Lees meer

Programma Najaar 2021 van start!

Het Najaarsprogramma gaat in september weer van start. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een inspirerende activiteit, werkgroep of training bij één van onze locaties. In verband met de nog geldende corona-maatregelen blijft het aantal beschikbare plaatsen beperkt. In het Programma (of op de folder) vind je een compleet overzicht van het actuele aanbod.

Lees meer

Vijf vogels in volière Enik Dierenweide

De Enik Dierenweide op locatie Hoograven heeft sinds kort een volière met vijf vogels erbij. De gevleugelde bewoners komen uit het huis van Dylan Peters, facilitator en coördinator bij Enik. Lees verder hoe de vogels aan het herstel van Dylan hebben bijgedragen.

Lees meer

Feestweek Enik 6 jaar 6–11 september

Enik Recovery College heeft in de afgelopen 6 jaar volop ruimte gecreëerd voor peer support en betekenis geven aan je eigen verhaal. Graag vieren wij dit in een feestelijke week van maandag 6 t/m zaterdag 11 september op al onze 6 locaties.
Wees welkom en meld je aan!

Lees meer

Expositie project Coping bij Enik

In de zomermaanden exposeert Enik in Hoograven en Nieuwegein de indringende foto’s met gedichten van het project Coping. De zwart-witte portretten zijn gemaakt door Gert Willem Haasnoot; de gedichten zijn van de hand van Martijn Adelmund.

Lees meer

Corona-update: maatregelen versoepeld

De coronamaatregelen worden verder versoepeld. Vanaf 26 juni vervalt de mondkapjesplicht, behalve als het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden. Verder zijn beweegactiviteiten, muziek maken en zingen weer toegestaan. In het Sociaal Trefpunt blijft het maximaal aantal bezoekers gelden. 

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief