Nieuws

Nieuws over programma

I.p.v. dat alle inschrijvingen in één keer open staan voor aanmelding, gaat Enik dat nu verspreiden. Er verschijnt geen folder. Houd daarom onze website in de gaten voor aankondiging van programmaonderdelen.  

Lees meer

Enik neemt Douglas Bennett Award in ontvangst

Vanwege de lockdown kon Jaap van Weeghel op 18 november 2021 de Douglas Bennett Award slechts digitaal aan Enik Recovery College uitreiken. Afgelopen maandag, 25 april, heeft Jaap in het bijzijn van een aantal medewerkers van Enik de oorkonde en het kunstwerk, gemaakt door Margo van Strijp, alsnog aan Ton Verspoor overhandigd. Enik is trots en dankbaar.

Lees meer

Afscheid Martijn Kole

Vrijdag 22 april vond het afscheid van Martijn Kole plaats in het Sociaal Trefpunt van Enik Recovery College. Martijn Kole was een van de initiatiefnemers van Enik, een van de managers van de Lister Academie en adviseur van de Raad van Bestuur. Hij heeft nauw samengewerkt met Ton Verspoor (manager Enik), Marieke van Lieshout (manager […]

Lees meer

Openingstijden rondom feestdagen

Alle Enik locaties zijn op de volgende feestdagen gesloten; 2e Paasdag – maandag 18 april 2022, Koningsdag – woensdag 27 april 2022, Bevrijdingsdag – donderdag 5 mei 2022, Hemelvaartsdag – donderdag 26 mei 2022, (Enik Overvecht is ook op vrijdag 27 mei gesloten) Pinksteren – maandag 6 juni 2022 en 2e Kerstdag – maandag 26 december […]

Lees meer

Week van de Psychiatrie 2022 / Elke stem telt

Ook dit jaar doet Enik Recovery College weer mee aan de Week van de Psychiatrie (WvdP). Het thema is “Elke stem telt”. Iedereen doet ertoe.

Lees meer

Corona-update: maatregelen vervallen

Goed nieuws. Vanaf vrijdag 25 februari vervallen de coronamaatregelen. In het Sociaal Trefpunt op alle locaties zijn vanaf dinsdag 1 februari weer broodjes, taart en andere versnaperingen verkrijgbaar.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief