Nieuws

Programma start in juni aangepast weer op

Het oorspronkelijke Programma Voorjaar 2020 is vervallen, maar vanaf dinsdag 2 juni start een aangepast Programma. Als alles goed verloopt komt er voor juli en augustus een mooi Zomerprogramma. Voorlopig blijven we daarnaast ook nog Online Meets aanbieden.

Lees meer

Nieuwe locatie Houten in voorbereiding

In het Huis van Houten wordt een nieuwe locatie Houten van Enik Recovery College ingericht. De opening is uitgesteld, maar bekeken wordt of in de loop van juni met een (beperkt) programma gestart kan worden.

Lees meer

Enik Recovery College is jarig!

Enik Recovery College viert op 18 mei 2020 haar 5-jarig bestaan; de eerste en langst bestaande herstelacademie van Nederland! Ondanks de corona-omstandigheden feliciteren Anne en initiatiefnemers Martijn Kole en Ton Verspoor zichzelf en alle medewerkers en deelnemers van harte met dit heuglijke feit.

Lees meer

Trefpunt vanaf 6 mei beperkt weer open

Vanaf 6 mei gaat het Sociaal Trefpunt weer gedeeltelijk open: ’s morgens van 10.00 tot 12.00 uur en ’s middags van 13.00 tot 15.00 uur. De keuken en het terras blijven dicht, er wordt alleen koffie en thee geschonken. Uiteraard geldt: 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Lees meer

Meer Online Meets in mei!

In de komende weken starten we met een aantal nieuwe Online Meets! Daarnaast gaan we door met dagelijks een Online Connect voor onderlinge steun en ontmoeting.

Lees meer

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Tot en met dinsdag 19 mei is het reguliere Programma op alle locaties van Enik Recovery College afgelast. Vanaf 6 mei is het Trefpunt in Hoograven en Overvecht weer beperkt open.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief