Nieuws

Enik Retreats – een succesformule voor werken aan persoonlijk herstel

Uit de rapportage over 2017–2019 blijkt dat de Enik Retreats in de afgelopen jaren uitgegroeid zijn van een prikkelend idee tot een volwassen en succesvolle trainingsvorm, die inmiddels een vaste plek in het aanbod van Enik Recovery College heeft.

Lees meer

Programma Najaar 2020 van start!

Dit Najaar zijn er bij Enik Recovery College weer volop peer support werkgroepen, trainingen, workshops en retreats, en natuurlijk ruimte voor ontmoeting & inspiratie.

Lees meer

Programma Zomer 2020 van start!

Update: Anne op de radio bij Bingo FM!
Vanaf maandag 6 juli 2020 gaat het Zomer-programma bij Enik Recovery College weer van start! Je bent van harte welkom om deel te nemen aan onze workshops & activiteiten – niet alleen in Hoograven en Overvecht, maar nu ook in Houten, Leidsche Rijn en IJsselstein!

Lees meer

Programma start aangepast weer op

Met de versoepeling van de coronamaatregelen kan Enik Recovery College haar programma steeds verder uitbreiden. Op alle locaties is het Sociaal Trefpunt weer open. Ook ben je weer welkom bij de JIJenIK. Verder kan je nog steeds deelnemen aan de Online Meets.

Lees meer

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Vanaf dinsdag 2 juni is Enik Recovery College weer beperkt open. We starten opnieuw op met een aangepast Programma – om te beginnen in Hoograven, daarna in Overvecht en op onze overige locaties.

Lees meer

Nieuwe locatie Houten in voorbereiding

In het Huis van Houten wordt een nieuwe locatie Houten van Enik Recovery College ingericht. De opening is uitgesteld, maar bekeken wordt of in de loop van juni met een (beperkt) programma gestart kan worden.

Lees meer

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief