Werken bij Enik

De vacatures voor betaald werk bij Enik verschijnen in de vacaturebank van Lister . Mocht je een open sollicitatie willen sturen, stuur dan een e-mail naar enik@lister.nl. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.

Uitgelicht
'Ik ben bewuster van mezelf geworden, zowel in mijn doen als in mijn laten'

Vrijwilligerswerk

Heb je interesse in een vrijwilligersfunctie? Voor vrijwilligerswerk in het sociaal trefpunt (horeca-werk) kun je contact opnemen met Marloes van Raadshooven. Zou je liever vrijwilligerswerk doen in de tuin of dierenweide? Neem dan contact op met Nienke Buijs.

Of misschien vind je het leuk om Enik bezoekers te woord te staan aan de telefoon/balie als receptionist? Je heet bezoekers welkom, beantwoordt vragen of verwijst ze door. Interesse? Neem dan contact op met het secretariaat.

Andere vrijwilligersfuncties kun je vinden in de vacaturebank voor cliënten van Lister. Je hoeft geen cliënt van Lister te zijn, om vrijwilligerswerk te doen bij Enik Recovery College.

Ook kun je je ontwikkelen tot peertrainer. Na het volgen van een training kan je een verzoek indienen om opgeleid te worden tot vrijwillige peertrainer. Of heb je een eigen idee die past in het rijtje van Programma. Kijk dan op de pagina Peertrainer worden.

Stage lopen?

Verzoeken om stage te lopen, kunnen ingediend worden bij de praktijkopleider van Lister. Op de Listerwebsite lees je hier meer over.

Vrijwilligerswerk in het sociaal trefpunt? Lees de ervaringen van René alias The Baker!
Ervaringsverhaal René