Jouw training?

Heb jij een hobby of een passie die jou heeft geholpen in jouw herstelproces? Zou je graag anderen daarmee kennis willen laten maken? Ons Programma wordt voor en door deelnemers ontwikkeld. Wil jij daar een vrijwillige bijdrage aan leveren? Dan nodigen wij je graag uit om je idee bij ons in te dienen!

Het scholingsaanbod bij Enik Recovery College is gericht op herstel, zelfhulp en het delen van ervaringskennis. Een vast onderdeel tijdens de bijeenkomsten is het uitwisselen van ervaringen rond psychische aandoeningen en/of verslaving. Alle trainingen worden verzorgd door peer trainers (met gelijksoortige ervaring).
Weet je niet zeker of jouw idee binnen dit programma past? Neem dan gerust contact op.

Programma-commissie

Binnen Enik is de programma-commissie verantwoordelijk voor het samenstellen van een goed programma, in samenwerking met peer trainers, vrijwilligers, deelnemers en andere aanbieders. Nieuwe ideëen worden getoetst aan de visie van Enik Recovery College. Zijn ze passend, dan gaan we ze realiseren en kun jij aan de slag als peer (co-)trainer.

Heb je vragen of wil je graag dat een Enik peer trainer een keer met je meekijkt? Neem gerust contact op.

Jouw idee indienen

Gebruik onderstaand formulier om jouw idee in hoofdlijnen op papier te zetten:

formulier aanmelden training Voorjaar-/Najaarprogramma

Ingevulde formulieren kun je mailen aan enik@lister.nl

Enik Recovery College is een centrum voor ontwikkeling en scholing rond herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma