Terug naar overzicht

Locatie Nieuwegein geopend

Opening locatie Nieuwegein

1 april 2021

Een feestelijk programmabord, getekend door vrijwilliger Sylvia, en Ineke, Dunya, Ramses en Danny die het lintje doorknippen: de Enik Recovery College locatie in Nieuwegein is geopend! Het programma is van start gegaan en er zijn nog plekken vrij voor sommige werkgroepen. Daarnaast is het Sociaal Trefpunt open voor koffie, ontmoeting en onderlinge steun. De locatie in Nieuwegein is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De nieuwe locatie van Enik Recovery College is in de plaats gekomen van het Lister arbeidstrainingscentrum La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg). Het pand beschikt naast een Trefpunt met horeca-voorzieningen over meerdere ruime zalen.
De activiteiten voor buurtbewoners van het wijknetwerk Fokkesteeg en de Stichting Balans Nieuwegein blijven doorgang vinden. Het gebouw en de activiteiten hebben een belangrijke buurthuis- en ontmoetingsfunctie in de wijk.

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma