Terug naar overzicht

Enik wordt nog meer een leeromgeving dankzij LMS

Enik Recovery College zet een grote stap naar een krachtige leeromgeving nu LMS (Learning Management System), het computerprogramma dat de herstelacademie gebruikt voor de planning, is uitgebouwd en aangepast. Vanaf woensdag 13 september gaat de vernieuwde versie live en krijgen deelnemers nog meer eigen regie. Er is voor cursisten een Persoonlijk Leerportaal waarbij je als deelnemer inlogt en in een persoonlijke digitale omgeving komt waarin je kunt zien wat je al hebt gevolgd en waar je voor aangemeld staat.

Het is ook mogelijk om aanvullende, inspirerende informatie te vinden die aansluit bij de programma-onderdelen. Ton Verspoor, initiatiefnemer van Enik: ‘De positie van Enik als herstelacademie krijgt extra vorm door LMS. Enik zet nu nog meer de stap naar onderwijsinstelling omdat je als cursist een grotere invloed hebt op jouw eigen leerprogramma. Onze herstelacademie onderscheidt zich zo opnieuw van de ggz.’

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma