Terug naar overzicht

Kick Off-event van De Sleutelplaats bij Enik in Nieuwegein

Op donderdag 27 oktober was bij Enik Recovery College te Nieuwegein het sfeervolle Kick Off-event van De Sleutelplaats. Een project voor jongvolwassenen (16-27 jaar) die een succesvolle start willen maken in het proces van wonen na het ontvangen van Jeugdhulp.

Peer Support Werker Malou Felter vertelt: ‘De Sleutelplaats is voor jongvolwassenen die verlangen naar meer verbinding met andere jongeren en die weer volop willen deelnemen aan het leven na het meemaken van ontwrichtende gebeurtenissen. Enik werkt samen met Altrecht, gemeente Lekstroom, Lister, Youké, Kamers met Aandacht en andere organisaties. Met behulp van ervaringsdeskundige woonbemiddelaar Dino ga je op zoek naar een woning die bij je past en door middel van peer support ga je met ervaringsgenoten op zoek naar wat voor jou van betekenis is in je leven en kun je andere gelijkgestemden ontmoeten.’ Houd onze website in de gaten voor meer informatie over De Sleutelplaats.

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma