Terug naar overzicht

Nieuwe locatie Nieuwegein opent in april

5 maart 2021

Aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein wordt druk gewerkt aan de inrichting van een nieuwe locatie Nieuwegein van Enik Recovery College. Zoals bij alle Enik locaties komt ook in Nieuwegein een Sociaal Trefpunt en worden diverse herstelgerichte activiteiten en werkgroepen aangeboden, zoals de WRAP (Wellness Recovery Action Plan), Omgaan met Autisme en Mindfulness. Het programma in Nieuwegein gaat van start op donderdag 1 april. Daarnaast is het Sociaal Trefpunt open voor koffie, ontmoeting en onderlinge steun.
De locatie in Nieuwegein is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De nieuwe locatie van Enik komt in plaats van het Lister arbeidstrainingscentrum La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg). Het pand beschikt naast een Trefpunt met horeca-voorzieningen over meerdere ruime zalen. De activiteiten voor buurtbewoners van het wijknetwerk Fokkesteeg en de Stichting Balans Nieuwegein blijven doorgang vinden.

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma