Terug naar overzicht

Stemmers bedankt, door naar de finaledag!

25 januari 2021

Tijdens de Appeltjes van Oranje stemtiendaagse is Enik Recovery College met 1170 stemmen op de 15e plaats van de in totaal 40 kanshebbers geëindigd. Wij zijn uitermate trots op het behalen van zo veel support! Winnaar is geworden het project Zelfregiecentra van Vriendendiensten uit Deventer en Raalte met maar liefst 10.376 stemmen. Wij feliciteren hen graag met het behalen van een finaleplaats.

De uitslag van de stemtiendaagse zegt echter nog weinig over wie een Appeltje gaat winnen; alle 40 projecten maken daarop nog kans.
De volgende ronde is de landelijke online finaledag op 28 januari 2021. Op die dag presenteren alle projecten zichzelf online aan elkaar en aan de jury. Namens Enik Recovery College zullen Ton en Dylan een pakkende pitch presenteren. Tijdens deze finaledag worden tien projecten genomineerd die meedingen naar een Appeltje.
De laatste ronde volgt in april, waarbij het bestuur van  het Oranje Fonds uit de tien genomineerde de drie uiteindelijke winnaars kiest.

Enik Recovery College is een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma