Partners

Lister

Enik Recovery College is een initiatief van Lister, een regionale instelling beschermd wonen.

Lister biedt begeleiding thuis en wonen met zorg aan mensen vanaf 18 jaar met ernstige psychiatrische en/of verslavingsproblematiek en zorgvragen op het gebied van wonen. De begeleiding van Lister is herstelondersteunend en gericht op ontwikkeling.

Ixta Noa

Stichting Ixta Noa biedt een zelfhulp- en nazorggroep aan voor mensen met eetstoornissen aan bij Enik Recovery College. Ixta Noa werkt regionaal, dit wil zeggen dat zij in verschillende grote plaatsen in de regio activiteiten concreet aanbieden. Het aanbod is verdeeld over vier onderdelen: Ixta Ontmoet, Ixta Online, Ixta Deskundig en Ixta Trainingen.

Stadsgeldbeheer

Cluster Stadsgeldbeheer is een onderdeel van Stichting de Tussenvoorziening. Stadsgeldbeheer biedt budgetbeheer en schuldhulpverlening. Naast de individuele begeleiding aan cliënten biedt Stadsgeldbeheer training en advies aan professionals. Stadsgeldbeheer organiseerde in het verleden de herstelwerkgroep Money on my mind bij Enik Recovery College.

Herstel op Poten

Dafne Rademakers van Herstel op Poten biedt op de dinsdagochtend trajecten aan bij Enik Recovery College. Kijk voor haar aanbod bij het cursusaanbod.

Lees hier een interview met Dafne.

Zin in Utrecht

Zin in Utrecht is een samenwerkingsverband van professionele geestelijk verzorgers en vrijwilligers die aan inwoners van de gemeente Utrecht ondersteuning bieden op het terrein van zingeving, levensvragen en spiritualiteit.

Enik Recovery College is een centrum voor ontwikkeling en scholing rond herstel van psychische ontwrichting. Enik wordt 100% gerund door peers; allemaal mensen die dit soort ervaringen delen.

Programma