Terug naar overzicht

Retreat De weg van zelfcompassie

Hoograven
ma 7 oktober 2024 - vr 11 oktober 2024
10:30 - 15:00

Inschrijven is mogelijk vanaf maandag, 09 september 2024 om 10:30 uur.

Deel via:

Vanuit het startpunt van gedeelde menselijkheid gaan we samen met onze compassievolle metgezel en innerlijke criticus op pad om te onderzoeken of en hoe we meer (zelf)compassie uit kunnen nodigen in ons leven. Op deze reis is alles wat we tegenkomen welkom en een uitnodiging tot zelfonderzoek. Door middel van oa meditatie en beweging creëren we ruimte om vanuit een liefdevolle houding naar worsteling en (verborgen) pijn te mogen kijken. Zo kan de weg van de zelfcompassie een proces zijn van herstel en vertrouwen.

  • Vier overnachtingen in een eigen, ruime kamer op basis van volpension.
  • Deelnemen in een groep van maximaal 8 personen.

Meer over Retreats

Facilitator(s)

Jill, Nils, Marit, Danny en Myrthe

Adres: Vaartscherijnstraat 51, Utrecht, 3523 TB
Thema's: Retreats
Aantal deelnemers: 0/8
Duur: 5-daagse fulltime midweek

Extra informatie

Deelname is kosteloos als je inwoner bent van Utrecht of van een van de omliggende gemeenten (U16). Als je aan meer dan één retreat per jaar wilt deelnemen, gelden er beperkingen. Lees vóór aanmelding de Voorwaarden.

Na inschrijving nemen we één of twee weken voor de start van de retreat telefonisch contact met je op om jouw vragen te beantwoorden en je te informeren over de praktische zaken rondom deze retreat.

Helaas is jouw inschrijving nog geen garantie dat je kunt deelnemen. Helaas zit er een fout in ons systeem waardoor het systeem meer inschrijvingen toelaat dan ons retreat maximaal toelaat. Je hoort later deze week of jouw inschrijving geldig is, we doen dit op basis van binnenkomst van je inschrijving.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief.