Terug naar overzicht

Werkgroep Spirit

Hoograven
ma 2 september 2024 - ma 23 december 2024
11:00 - 13:00

Inschrijven is mogelijk vanaf maandag, 05 augustus 2024 om 11:00 uur.

Deel via:

De werkgroep Spirit gaat uit van twee fundamentele behoeftes die in iedere deelnemer aanwezig zijn. Ten eerste de wens om ‘zichzelf te mogen zijn’ en ten tweede de wens om op een zingevende manier ‘richting te geven aan zijn of haar leven’. Je wilt jezelf ontdekken en van betekenis zijn. Dat vraagt om erkenning in wie je bent en om grondig onderzoek naar wat je werkelijk wilt. Deze zoektocht en bewustwording zien we als een persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Het delen van ervaringen, elkaar inspireren en elkaar steunen staan in de werkgroep centraal. Delen schept een band en biedt de basis voor gelijkwaardigheid en openheid. Ook is er erkenning voor kwetsbaarheden of gevoeligheden die daarin een rol spelen. De werkgroep werkt met een aantal thema’s die uitnodigen tot het eigen verhaal. Je kunt daarbij denken aan onder andere kwetsbaarheid, bewustzijn en dankbaarheid & trots.

Tussentijds instromen is mogelijk als er plaats vrij is.

Is deze groep vol? Schrijf je dan in voor de wachtlijst en ontvang een bericht als er een plaats vrij komt.

Adres: Vaartscherijnstraat 51, Utrecht, 3523 TB
Aantal deelnemers: 0/10
Duur: tweewekelijks 1 dagdeel van 2 uur
Facilitator(s): Els, Mickal

Extra informatie

Dit is een doorlopende groep. Tussentijdse instroom is mogelijk als er nog plek is. Wil je eerder starten? Mail dan naar enik@lister.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele Programma en meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief.